Actualitate

900 de sancțiuni, în trei zile!

900 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 360.000 de lei. Acestea sunt rezultatele acțiunilor făcute în trei zile de polițiștii prahoveni.
Agenții și ofițerii de ordine publică au desfășurat, în cele 3 zile, 11 acțiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Au fost constatate 3 infracțiuni și aplicate 315 amenzi. 529 de sancţiuni contravenţionale au fost date de polițitii de la Circulație care au constatat și 5 infracțiuni.
Poliţiştii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, în urma acțiunilor desfășurate, au aplicat două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.000 de lei. De asemenea, au indisponibilizat 15 arme, anulând posesorilor acestora dreptul de deținere.
Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat 17 verificări la persoane aflate în arest la domiciliu, constatându-se o încălcare a măsurilor dispuse de instanța de judecată. Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au constatat o infracțiune prevăzută de codul vamal. De asemenea, au efectuat 4 percheziții și au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 22.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co