Promo

(Promo) Află când are loc tragerea la sorți pentru semifinala The Best!

concurs (1) Televiziunea regională Valea Prahovei te invită în fiecare sâmbătă să urmărești în direct competiția interliceală pe teme de cultură generală, The Best!

Anul acesta s-au înscris în concurs 28 de licee, iar dintre acestea 24 au trecut de preselecțiile inițiale. Apoi, au urmat trei etape de concurs, iar mai departe, în semifinale, s-au calificat doar 6.

ECHIPE SEMIFINALISTE – THE BEST ed. 3
Grupa A = Liceul Teoretic „Serban Voda”, Slănic
Grupa B = Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu”, Mizil
Grupa C = C.N. „Mihail Cantacuzino”, Sinaia
Grupa D = C.N. „Ion Luca Caragiale”, Ploiești
Grupa E = C.N.”Carmen Sylva”, Ploiești
Grupa F = Colegiul Tehnic „Gheorghe Lazăr”, Plopeni

Mâine, 12 noiembrie, începând cu ora 18.30, în studioul VP TV va avea loc tragerea la sorți pentru semifinale. Aceasta va fi efectuată de Petre Năchilă, inspectorul școlar general al judeţului Prahova, și Cristina Petre, inspector pentru educația permanentă și activități extrașcolare în cadrul ISJ Prahova.

Concursul „The Best” este la a treia ediție și se desfășoară la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești, începând cu ora 10.00. Întregul eveniment va fi transmis live pe VP TV!

Acesta este organizat de Televiziunea regională VP TV, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Prahova, Prefectura Prahova și Camera de Comerț și Industrie Prahova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co