Administratie

Angajații SGU lucrează la foc automat

Angajații societății Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești lucrează în această perioadă la foc automat. De când a nins, muncitorii se luptă cu zăpada cazută.
Angajații SGU sparg, în aceste zile, gheața și o îndepărtează de pe aleile din parcurile, gradinile publice, locurile de joaca și parcarile cu plata administrate de societate. În această perioadă, s-a intervenit atât cu utilaje cât și manual. S-au folosit: 4 utilaje multifuncționale, buldoexcavator, 5 tractoare pentru ridicare si transport zăpada, 4 freze. S-au asigurat inhumările, programul a decurs fără probleme în cimitire. De asemenea, muncitorii de la SGU fac și toaletări ale copacilor și gardurilor vii.
Totodată, angajații SGU au început și activitatea de strângere a ornamentelor de iarnă, de pe domeniul public. S-a intervenit până acum, în zonele Văleni, Găgeni, Șoseaua Nordului. Au fost luate câteva din figurinele 3 D din Centrul Civic, ornamentele din sensurile giratorii, căsuțele care au gazduit comerciantii participanți la Targul de produse traditionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co