Actualitate

(P) Aparatura nouă la Policlinica Medi’s

Aparatura medicală folosită în cadrul Policlinicii Medi’s din Câmpina a fost updatată. De curând au fost achiziţionată tehnică nouă care vine în completarea celei existente.

Noile aparate aduc un plus de precizie în ceea ce priveşte diagnosticarea bolilor digestive.

În cadrul Policlinicii Medi’s din Câmpina, diagnosticarea bolilor digestive prin endoscopie se face de către medicii Călin Tiu şi Mihai Cojocaru.

2 Comments

2 Comments

  1. abcd

    9 februarie 2015 at 5:45 PM

    Mihai Maria _reclamagioaica de serviciu :)))

  2. sotea

    9 februarie 2015 at 8:30 PM

    Decit sa ii faceti pantofi baronasului nea costel daca sinteti o televiziune corecta si respectabila luati interviuri cetatenilor si prezentati adevarul, cum au disparut padurile Soimarenilor pe baza cererilor s-au mai bine cum se folosesc hoti de lemne de cereri si cum sint premiati hoti de lemne cu prema numita ajutor social,S-au cum nevestele sint la ajutor social iar soti lor au serviciuri,alceva de ce nu combate nimeni braconajul cine este acolo sus (pus)de ii scoate cu bazma curata cum cineva ia masuri cum zbirnie telefoanele astea sint activitatile pe la noi eu personal pe acel sus pus care le tine partea iasda o flegma drept in ochi pacat ca nu il cunosc oricum ilvom afla.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co