Administratie

Apel către locuitorii din Păulești

Primăria Păulești face un apel la locuitorii comunei să încheie contracte cu noul operator de salubritate. În caz contrar, aceștia vor achita o taxă de mediu care se va adăuga la sumele plătite pentru taxele și impozitele locale.
Primăria Păulești a încheiat recent un contract de salubritate cu firma Rosal în cadrul proiectului Sistemul de management integrat al deșeurilor Prahova. Așa că acum toate persoanele atât fizice, cât și juridice de pe raza comunei sunt obligate să încheie până la finalul lunii februarie alte contracte pentru ridicarea gunoiului.
Pentru încheierea noilor contracte, oamenii din Păulești sunt așteptați la primărie sau pot semna cu reprezentanții Rosal care merg din poartă în poartă. Potrivit noului contract de salubritate, taxa de ridicare a gunoiului este de 3,20 lei de persoană. În perioada următoare, primăria le va distribui și pubele noi locuitorilor, cu prioritate celor care încheie contracte. Containerele sunt gratuite, însă în cazul în care vor fi deterioarate, acestea se vor plăti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co