Actualitate

Aripi frante

Avea un viitor strălucit în faţă, viitor însă curmat brusc. Ioana Victoria Geambaşu a pierdut lupta cu viaţa, în această dimineaţă, internată fiind, în urma tragediei din clubul Colectiv, în Spitalul Sf. Ioan din Capitală.
Dumnezeu să te ierte, Ioana! Nu o să te uităm niciodată! O să ne rămâi în suflet așa cum erai tu, cu zâmbetul tau, sufletul tău! Ne-ai lăsat un mare gol în suflet! Odihnește-te în pace! – Ionuț Curelea
Speram să nu fie adevărat… Dumnezeu își alege doar oamenii buni, dar ne-ai părăsit prea devreme – Miruna Florina
Dumnezeu să te odihnească! Vei rămâne mereu în sufletul nostru și nu te vom uita niciodată, Ioana! Îmi voi aminti mereu cu drag de toate momentele frumoase din liceu, chiar dacă eu te zăpăceam cu diferite întrebări, și tu mă ajutai mereu. Aș fi vrut ca ultima noastră întâlnire pe peron să nu fi fost ultima! – Raluca Ioana Colț
Ioana era din Mizil, judeţul Prahova. O elevă silitoare, olimpică la matematică, şefă de promoţie. Marele său vis era să fie arhitect. Aripile i-au fost însă frânte. Era la Bucureşti să facă pregătire pentru admiterea la Facultatea de Arhitectură. Iubea muzica rock şi tocmai de aceea a ales să meargă în clubul groazei.
Ioana era singură la părinţi. Mama sa este medic chirurg. A salvat multe vieţi în cariera sa, însă pentru fiica ei nu a putut face nimic. A asistat doar cum uşor, uşor, Ioana pierde lupta cu viaţa.
Si asta este, niciun cuvânt nu mai are rost. Foştii colegi au aprins o candelă şi au pus-o pe banca în care a învăţat Ioana la Liceul Teoretic din Mizil.
Ioana Victoria era pasionată de artă, fotografie, pictură, origami şi nu numai. Atât de ambiţioasă era încât s-a apucat să înveţe singură limbile germană şi rusă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co