Cultura

Atenție – taxe mărite la muzeele ploieștene!

Persoanele care vor să treacă pragul muzeelor ploieștene trebuie să știe că tarifele de acces precum și toate celelalte taxe aferente percepute de instituțiile de cultură au fost modificate, în această săptămână. La Muzeul Ceasului, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie, Muzeele memoriale “Nichita Stănescu”, “Paul Constantinescu” și “Constantin și Ion Stere”, “Casa de târgoveț din sec.XVIII-XIX” și “I L Caragiale”, intrarea va costa 8 lei pentru adulţi, respectiv 4 lei pentru pensionari şi revoluţionari şi 2 lei pentru copii, elevi şi studenţi.
Pentru toate aceste unităţi, ghidajul costă în plus, 5 lei, iar participarea la atelierele de creaţie 6 lei pe zi de copil. La Muzeul de Istorie şi Muzeul Ceasului, aceste taxe vor fi ceva mai mari, de 10 lei pentru ghidaj, respectiv 10 lei pentru atelierele de creaţie. De asemenea au crescut taxele pentru documentarea la bibliotecile unităţilor, studierea patrimoniului muzeal, pentru filmarea pe timp de zi și pe timp de noapte.
Taxele sunt variate la Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii şi la Muzeul Judeţean de Artă “Ion Ionescu Quintus”, acestea având incluse și tarife aferente închirierii spaţiilor pentru organizarea unor evenimente private de către persoane fizice, organizarea de festivități si evenimente social-culturale și/sau educative cu persoane juridice de drept public.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co