Actualitate

Aurul a ajuns la Bușteni

Petrecere mare la Bușteni, ieri după amiaza, unde a sosit echipa de aur a României, la spadă. Delegația scrimerilor care a reprezentat România la Jocurile Europene de la Baku a primit buchete de flori si a fost întâmpinată de un taraf de lăutari. Iar de pe masă nu au lipsit pastrama de mistreţ, cârnații vânătoreşti şi tortul!

La Baku, scrima a adus două medalii de aur – Ana Maria Brânză la spadă feminin individual și România la spadă feminin echipe -, două medalii de argint – Tiberiu Dolniceanu la sabie masculin individual și România la sabie masculin echipe, și o medalie de bronz -Simona Gherman la spadă feminin individual.

Sportivii au primit și torturi cu fotografiile lor. Suprizele s-au ținut lanț pentru sportivi. În timp ce lăutarii cântau de zor, sportivii s-au înfruptat din preparatele cu specific vânătoresc. Ana Maria Brânză este ”cetăţean de onoare” al oraşului Buşteni din anul 2013. În vară îşi va uni destinele cu Pavel Popescu, cununia civilă fiind programată la Castelul Cantacuzino din stațiune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co