Sport

Baschet în regim de spectacol

Ploiești Basketball în colaborare cu un centru comercial organizează un spectacol de socializare, cu un concept unic – baschetul în regim de spectacol, dans şi voie bună. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 februarie, începând cu ora 17:30, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești. Show-ul va conține un meci de baschet, spectacole de majorete, recitaluri ale Filarmonicii din Ploiești și multe alte momente speciale, intrarea la spectacol fiind liberă.
Evenimentul de sâmbătă după-amiază va aduce mult suspans pentru iubitorii baschetului, deoarece vor concura ,într-un meci amical, echipa de baby-baschet din Prahova, Ploieşti Basketball, contra unei echipe de copii din București, antrenată de Dan Dacian, un fost baschetbalist al Ploieștiului. Sunt pregătite mai multe activități cultural-artistice dedicate tinerilor care vor participa. Ei se vor putea bucura de un spectacol inedit al formației de majorete, care va marca primul număr de dans susținut de o astfel de echipă la un meci de acest nivel în România.
O altă premieră la care vor putea asista ploieștenii în cadrul evenimentului de sâmbătă este vizita Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești la Sala Sporturilor. Artiștii urmând să susțină câteva recitaluri live pe parcursul spectacolului. Centrul comercial a pregătit pentru spectacol și o serie de concursuri cu premii pentru copii, în cadrul cărora cei mici vor fi provocați să răspundă la întrebări simple din domeniul baschetului și pot avea șansa de a primi premiile puse în joc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co