Actualitate

“Big Brother” la Băicoi

La Băicoi, li s-a pus gând rău celor certaţi cu legea şi cu bunul simţ. Peste 20 de camere de luat vederi au fost amplasate în puncte fierbinţi ale localităţii, cum ar fi zonele instituţiilor publice şi a şcolilor şi arterele principale ale oraşului. Măsura a fost luată pentru a veni in sprijinul Poliţiei Comunitare, a cărei raţie de 75 de litri de motorină pe lună, este insuficentă pentru numărul mare de patrule şi intervenţii.  Atât la sediul poliţiei cât şi la cel al primăriei, există câte două monitoare ce arată permanent ceea ce se întamplă în zonele supravegheata permanent. Ele sunt urmărite de câte un supraveghetor care, dacă va observa că are loc un incident, va contacta imediat oamenii legii . Primele rezultate nu au intarziat sa apară. Anul acesta, autorităţile locale din Băicoi vor ca sistemul de supraveghere să fie mărit cu încă cel puţin zece camere video.

Aboneaza-te la STIRI
1 Comment

1 Comment

 1. supt jilnic de jigodiile care fac taximetrie ilegala in Baicoi

  20 martie 2011 at 6:42 PM

  Buna ziua!
  Domnul cu mustata din primul interviu se ocupa cu transporturi auto de mare tonaj…nu isi executa activitatea in Oras,dar locuieste pe o strada neasfaltata,de unde si durerea dumnealui.
  Nu doresc sa ma “pun” bine cu Domnul primar,dar ii salut aceasta decizie…foarte buna,cum au spus si ceilalti la care le-ati luat interviu.
  Eu personal detin un I.F. Transporturi cu taxiuri,imi desfasor activitatea zilnic prin toate gropile Baicoi-ului si nu ma deranjeaza…tin mai mult la siguranta mea si a masinilor mele,sunt oameni ce aduc mai mult rau decat o groapa sau 100 de gropi.Mi-au fost taiate toate anvelopele de cei ce fac taximetrie ilegala,mi-au pus suruburi de prins tabla,mi-au zgariat masinile,mi-au furat lampa taxi si multe altele…aaa,era sa uit…am fost si batut in statia de taxi si amenintat si eu si tatal meu,iar Politia din baicoi de fiecare data m-au intrebat daca am martori…inca se mai cerceteaza de acum 8 luni de zile.
  O discutie la politia Baicoi referitoare cu cei ce fac taximetrie ilegala am fost intrebat “ai certitudinea si dovada ca se face taximetrie ilegala in Baicoi?”
  Dar ce sunt eu aparat omologat in fata justitiei???
  Nu dumnealor trebuie sa verifice starea taxiurilor si la ce se intampla in Oras?
  Verificati va rog Domnilor de la conducerea Orasului imaginile camerelor de supraveghere sa vedeti ce se intampla…acum Domnul Primar a creat aceasta posibilitate.
  Avem golf negru cu nr. vechi de italia ce face zilnic taximetrie in Oras,masina ce nu plateste nici macar impozit la Primarie…eu platesc sute de milioane in Orasul asta si nu are cine sa-mi vegheze o buna desfasurare a activitatii conform legii in vigoare…probabil vor sa-mi fac singur dreptate…nu voi face asa ceva cat Dumnealor au depus un juramant…am alte lucruri mai bune de facut,in primul rand sa respect OMUL de langa mine!
  cu respect:
  un OM care este luat de fraier de conducerea Baicoi-ului,cred ca-mi fac mie dreptate…nu,se inseala,Ei trebuiesc doar sa urmeze niste legi pe care nu eu le-am dat…eu ma conformez lor!
  hai va pup ca-mi sunteti asa dragi cate unii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co