Actualitate

“Bimbo Circus”, la Busteni!

Distractie la maxim si foarte multa voie buna! De asta au avut parte copiii din statiunile Busteni si Azuga care au participat la un spectacol de circ exceptional sustinut de trupa “Bimbo – Circus”. Timp de aproape doua ore pe scena Centrului Cultural “Aurel Stroe” din Busteni au urcat clovni, fachiri, prestidigitatori dar si animale dresate care i-au amuzat sau i-au tinut cu sufletul la gura pe micutii spectatori.
Printre cele mai apreciate momente au fost cele sustinute de clovnul Petrică, un veteran al spectacolelor de circ, care in ciuda varstei de aproape 70 de ani continua sa ridice in picioare sali intregi. Drept rasplata, la sfarsitul reprezentatiei copiii i-au strigat numele minute bune in sir.
Foarte aplaudate au fost, insa, si numerele in care maestrii circari au interactionat cu publicul, dar si flacarile lansate de fachir. Rața matematiciana, catelul fotbalist sau pisica saltareata au fost de asemenea puncte de atractie mai ales in randul celor mai mici spectator.
“Bimbo – Circus”, infiintata in urma cu 15 ani, este una dintre trupele de circ cele mai apreciate din tara noastra. Urmatoarele reprezentatii ale acesteia vor avea loc la sfarsitul saptamanii la Zilele Orasului Bragadiru, iar duminica, la Campulung Muscel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co