Sport

Bucurați-vă de goluri

Fotbaliștii Petrolului și-au bucurat fanii cu primul loc, dar și cu câteva execuții spectaculoase, încheiate cu reușite pe măsură. Într-un top al celor mai frumoase goluri petroliste, mijlocașii Claudiu Tudor și Ilie Dumitrescu “se bat” pentru șefia acestei ierarhii. Chiar dacă a avut două penaltiuri ratate, căpitanul echipei se poate mândri cu “o dublă” de senzație. Prima reușită a fost chiar la primul meci, în Liga a 4-a, pe arena “Ilie Oană”. Tudor a deschis scorul cu ”un stâng” din afara careului, mingea ducându-se aproape de vinclu, în poarta celor de la Tufeni Băicoi.
Un gol asemănător, înscris de Tudor, a fost marcat în fief-ul luptătorului Amansio Paraschiv, la Plopeni, în penultima etapă a turului de campionat. Fotbalistul a șutat, de data aceasta cu piciorul drept, din apropierea careului mare, iar mingea a scuturat plasa porții lui Niță. Tudor este cel care i-a propus lui Ilie Dumitrescu să joace la Petrolul, iar micuțul jucător nu are de ce regreta. A fost adoptat de fani, a dat numeroase pase de gol, iar unele execuții sunt de aplaudat. Cel mai frumos gol al său l-a dat tot cu cei din Băicoi, dar de la Petrolul.
În partea secundă a meciului, Dumitrescu a reușit un lob de senzație în uralele microbiștilor. Și în prima repriză “Dumi” a înscris frumos. După ce a driblat adversarii, a șutat spectaculos, mingea ducându-se în plasa de sus. Alte reușite apreciate sunt și pe axa Tudor-Prunescu. Căpitanul centra, iar fundașul înscria. Tripla lui Prunescu a fost consemnată în deplasare, la Plopeni, și pe teren propriu, cu Unirea Urlați și Cocorăști. Vintilă, Gheorghe, Nae, Păun, Jipa sunt alți fotbaliști ai Petrolului 52 care s-au bucurat de goluri, acestea fiind intens gustate de suflarea petrolistă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co