Sport

Ciocâlteu, lupul alfa!

Petrolul a “ciocănit” Flacăra Moreni de trei ori și a reușit calificarea în turul 4 al Cupei României. Nu înainte să tremure după ce portarul Bolboașă a fost eliminat din cauza unei gafe a lui Prunescu. Însă la acest meci, lupul alfa a fost mijlocașul Ciocălteu. El a condus haita spre accesul în faza următoare a Cupei datorită unei prestații excelente. Alex Ciocălteu a dat toate golurile împotriva morenarilor. 1-0 în prima parte după un șut a lui “Cioc” la colțul lung. În partea secundă, fotbalistul a obținut un penalty pe care tot el l-a transformat. Iar show-ul l-a încheiat în finalul jocului, când a marcat cu o execuție superbă din apropierea careului mare.
Gabi Paraschiv, antrenorul Moreniului, a fost bucuros de revederea cu Tavi Grigore și Gică Liliac dar la final a plecat trist, deoarece frații Plăcintă și ceilalți băieți nu au reușit nimic în superioritate.
Centralul Băban a avut nevoie de masaj înainte de repriza a doua, iar fanii de la Peluza 1 au afișat un nou mesaj împotriva conducerii clubului. La meci au fost prezenți și fostul portar al Petrolului Iustin Popescu și fostul campion mondial la box Leonard Doroftei.
Petrolul va juca la începutul lunii octombrie în faza următoare a Cupei României, acolo unde vor intra în joc și formațiile din liga a doua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co