Social

„Conacul Bunicii”, trai liniştit şi fericit pentru vârstnici

Condiţii deosebite de îngriijire pentru persoanele vârstnice. În Câmpina, s-a deschis, de la 1 decembrie 2016, rezidenţa „Conacul Bunicii”, iar astăzi a avut loc inaugurarea oficială. Este o locaţie special amenajată pentru un trai fericit şi liniştit, destinată persoanelor vârstnice care au nevoie de îngrijire şi însoţire permanentă. „Bunicii” beneficiază de cazare în camere care au grup sanitar propriu şi terasă, trei mese pe zi plus două gustări, activităţi recreaţionale, terapie ocupaţională, supraveghere permanentă şi asistenţă medicală. Sănătatea le este atent observată de către medicul Leonida Piţigoi.
„Conacul Bunicii” are 44 de locuri, iar până în acest moment sunt 20 de beneficiari. Printre aceştia se numără şi Gheorghe Albu, un bunic de 75 de ani. Nu este aici singur, ci împreună cu soţia sa, Victoria, care a suferit un accident vascular. Aceasta are nevoie de îngrijire permanentă, şi fiind conştient că nu se poate descurca singur cu soţia, domnul Albu, a decis să caute cele mai bune condiţii pentru doamnă, dar totodată să fie împreună.
„Conacul Bunicii” se întinde pe o suprafaţă de 8.000 mp, curtea fiind amenajată pentru petrecerea timpului liber: balansoar, băncuţe, terasă, şezlonguri, piscină exterioară, livadă, barbeque şi spaţiu de luat masa în natură. În această perioadă „Conacul Bunicii” oferă un pachet promoţional la preţul de 1800 lei/lună. Mai multe detalii se pot afla de pe site-ul www.conaculbunicii.ro. Dacă, totuşi, mai sunt întrebări suplimentare, acestea pot avea un răspuns sunând la numărul de telefon 0744.652.600 sau trimiţând un e-mail la adresa contact@conaculbunicii.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co