Actualitate

Concurs de eleganță auto la Sinaia

Spiritul mașinilor de epocă a reînviat pentru o zi pe domeniul regal de la Sinaia. 29 de bijuterii pe patru roți extrem de frumoase, au participat la concursul de eleganță automobilistica, eveniment ajuns la cea de-a 5-a ediție și organizat de Retromobil Club România, sub Înaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al României, cu sprijinul Primăriei Sinaia şi al Muzeului Naţional Peleş.

Și în acest an au fost prezente automobile unicat, care au participat la o paradă de eleganță în fața Castelului Peleș sub privirile atente ale juriului, din care au făcut parte Principele Radu și Vlad Oprea. De altfel, Alteța Sa Regală a a sosit pe domeniul regal la volanul unei mașini de colecție.

Bijuteriile pe patru roți au participat și la o parada prin centrul Sinăii. Printre împățimiții mașinilor istorice se numără și Vlad Oprea, care a atras toate privirile la volanul unui superb MG fabricat în anul 1935. Concursul de eleganță s-a încheiat la Casino-ul din Sinaia cu festivitatea de premiere, iar marele premiu, „Best Of Show”, a fost obținut de către un automobil fabricat în 1937 ce este de altfel un reper în industria de design auto americană şi un model aproape unic în istoria auto.

Aboneaza-te la STIRI
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co