Actualitate

Concurs de eleganță auto la Sinaia

Spiritul mașinilor de epocă a reînviat pentru o zi pe domeniul regal de la Sinaia. 29 de bijuterii pe patru roți extrem de frumoase, au participat la concursul de eleganță automobilistica, eveniment ajuns la cea de-a 5-a ediție și organizat de Retromobil Club România, sub Înaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al României, cu sprijinul Primăriei Sinaia şi al Muzeului Naţional Peleş.

Și în acest an au fost prezente automobile unicat, care au participat la o paradă de eleganță în fața Castelului Peleș sub privirile atente ale juriului, din care au făcut parte Principele Radu și Vlad Oprea. De altfel, Alteța Sa Regală a a sosit pe domeniul regal la volanul unei mașini de colecție.

Bijuteriile pe patru roți au participat și la o parada prin centrul Sinăii. Printre împățimiții mașinilor istorice se numără și Vlad Oprea, care a atras toate privirile la volanul unui superb MG fabricat în anul 1935. Concursul de eleganță s-a încheiat la Casino-ul din Sinaia cu festivitatea de premiere, iar marele premiu, „Best Of Show”, a fost obținut de către un automobil fabricat în 1937 ce este de altfel un reper în industria de design auto americană şi un model aproape unic în istoria auto.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co