Sport

Contra și Oprița s-au întors “acasă”

Cosmin Contra și Daniel Oprița au revenit într-un loc deosebit. La Ploiești, pe Arena ,,Ilie Oană”, unde de-a lungul timpului au fost apreciați de suporterii Petrolului. De data aceasta au fost adversari în Juvnetus-Dinamo, meci din prima etapă a noului sezon. Contra a spus că a revenit într-un loc special pe care îl consideră ca ,,a doua casă”. Speră ca nu peste mult timp să joace cu Petrolul în Liga I. Poate chiar antrenor al acestei echipe pentru că lumea fotbalului se învârte foarte repede și nu știi unde poți să ajungi, după cum a spus principalul dinamovist.
Dinel Oprița s-a bucurat de revenirea în fief-ul lupilor deoarece este un loc în care s-a simțit foarte bine. El își dorește ca ploieștenii să vină la meciuri și să suțină echipa deoarece au nevoie de așa ceva.
Contra și Oprița nu s-au despărțit amiabil când s-au întâlnit la Petrolul. Legat de această situație, ”Guriță” spune că are inima împăcată și că a procedat bine atunci. La debutul, ca antrenor, în prima ligă, ‘Dinel” ar fi vrut să-și i-a revanșa dar a spus că de data aceasta, Contra a fost mai norocos decât el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co