Sport

CS Păulești și-a dublat palmaresul

CS Păulești și-a dublat palmaresul în doar câteva zile. În week-end, gruparea prahoveană a fost premiată pentru câștigarea titlului județean. Asta după ce săptămâna trecută Pauleștiul a sărbătorit câștigarea Cupa României, faza județeană, pe stadionul “Astra”, după un succes în fața celor de la CSO Plopeni. Acum, în ultima etapă a campionatului județean, CS Păulești s-a impus cu 6-1 în fața celor de la AFC Brebu.

Golgeterul echipei, Andrei Ciobanu, și-a confirmat statutul de “om de gol”. El a reușit o triplă în poartă Brebului care a contribuit la o performanța individuală unică la acest nivel. Păuleștenii au marcat în acest sezon, numai în campionat, 140 de goluri iar 57 dintre ele au fost “opera” lui Ciobanu. Celelalte goluri ale meciului au fost reușite de Nae, Pantilimonescu, Cocos și Pancovici. Ultima victorie, titlul și Cupa au picat bine mai ales că aceste performante au coincis cu sărbătoarea comunei. Chiar dacă faza județeană s-a încheiat pentru formația din Păulești urmează acum o „dublă” națională, pentru accederea în Liga a 3-a. Ciobanu, Nae și ceilalți jucători vor disputa barajul cu Euro Dumbrăveni, campioana județului Vrancea.

Prima manșă este programată la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, în deplasare. Apoi, după încă o săptămână, pe teren propriu, se va juca returul. Astăzi, Asociația Județeană de Fotbal și clubul păuleștean au demarat „înscrierea” echipei la înfruntările pentru calificarea în a treia ligă fotbalistică. Primul pas este achitarea unei taxe obligatorii, în valoare de 3000 de lei, către Federația Română de Fotbal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co