Sport

Dat afară din casa lui Maradona!

Intalnirea dintre maestrul Titi Tudor și fostul boxer Costel Mirică la o gala de box a fost un prilej să mai depene amintiri de la Mondialul de tineret din 1998. Sub comanda antrenorului emerit, ajutat de Vasile Fântână și “Feri” Vaștag, România a obținut, atunci, trei medalii. Sorin Tănăsie a devenit campion mondial, iar Mirică și Lucian Bute au cucerit medaliile de bronz. Competiția s-a desfășurat în Argentina, iar Titi Tudor și fostul său elev au avut ce povesti. Titi “Prosop” a dezvăluit faptul că a avut parte de un moment haios de periculos fiind dat afară din curtea casei lui Maradona chiar de bodyguarzii simbolului argentinian!
Mirică a reusit atunci o performanță care în ziua de astăzi nu ar mai putea fi reușită de un boxer român. Pentru a putea prinde podiumul de premiere, fostul pugilist a învins un boxer cubanez!
Acel mondial a avut parte de nume grele ale boxului mondial. Lucian Bute, campion mondial IBF, care activează și în ziua de azi dar și Miguel Angel Cotto, campion cu trei centuri diferite!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co