Turism

Distracție la munte

Ca de fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă, stațiunile de pe Valea Prahovei au atras mulți turiști. Iar distracția celor aflați la munte este cu atât mai mare cu cât grosimea stratului de zăpadă crește simțitor. A nins, așa că pârtiile și parcurile de distracții sunt pline de persoane care vor să petreacă timpul liber în mijlocul naturii albe.
Zăpada a lipsit de Crăciun, dar ieri a nins în stațiunile montane, semn că iarna începe să-și intre cu adevărat în drepturi la final de an. Pe pârtia Kalinderu, din Bușteni, cu ajutorul instalațiilor de produs zăpadă artificială, pârtiile au arătat impecabil. Asta spre bucuria celor aflat, deja, în minivacanța de Revelion.
Practicarea schiului este încurajată și de faptul că la centrele de închirieri de echipamente prețurile au fost păstrate la nivelul celor de anii trecuți. În prezent, în Bușteni stratul de nea pe pârtie măsoară 40 de centimetri, dar administratorii domeniului schiabil vor folosi în continuare tunurile de zăpadă artificială.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co