Social

După liceu, înscrieri pentru șomaj

Cinci zile, atât mai au la dispoziție absolvenții de liceu, promoția 2017, pentru a depune actele necesare obținerii indemnizației de șomaj. Se pot înscrie toți cei care au terminat clasa a XII-a, inclusiv absolvenții de liceu care nu au participat sau nu au promovat examenul de bacalaureat. Înscrierile au început pe 27 mai, iar termenul legal este de 60 de zile.
Cei interesați trebuie să depună anumite documente la AJOFM Prahova, pentru înregistrare: actul de identitate (copie și original), actul de studii (adeverinţa de absolvire, certificate de absolvire sau diploma de bacalaureat) în copie şi orginal, adeverinţa eliberată de medicul de familie din care să rezulte că este ”apt de muncă” sau “apt muncă cu restrictii” și adeverința de venituri eliberată de Administrația Financiară. Înscrierile nu se foc doar la sediul din Ploiești al AJOFM, ci și la agențiile locale.
Suma de care beneficiază fiecare absolvent este de 500 lei, dacă se încadrează în interval de 12 luni de la data absolvirii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co