Actualitate

Festivalul Internaţional Enescu şi Muzica Lumii la Sinaia

Sinaia a găzduit cea de-a 16-a ediţie a Festivalului Internațional “Enescu și muzica lumii“ care a oferit publicului un regal al artelor frumoase în care sunetul, imaginea și ambientul s-au îmbinat perfect pentru ca muzica să vibreze sufletul. 12 concerte şi recitaluri au avut loc la Casino-ul din Sinaia, iar pe toată perioada festivalului, 4 orchestre compuse din tineri muzicieni, din ţară şi din străinătate, au urcat pe scenă. Aseară festivalul s-a încheiat cu un recital de excepţie al Orchestrei Române de Tineret.

Festivalul Internațional “Enescu și muzica lumii” se adresează iubitorilor de muzică, specialiști sau simpli melomani, cu deschidere către universul unic al emoțiilor artistice. Evenimentul a adus pe scenă artiști consacrați din toată lumea, dar a pus în lumină mai ales tineri talentati care prin studiu și pasiune aduc un suflu nou în interpretarea marilor clasici.

Orchestrele din România, cu cei peste 150 de tineri muzicieni, alături de orchestrele de tineret din Spania și Franța, au transformat Sinaia în cel mai muzical oraş al României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co