Actualitate

GRATARE SI PLAJA LA MUNTE

Mii de turisti au luat cu asalt statiunile de pe Valea Prahovei cu ocazia minivacantei de Rusalii. Profitand de vremea foarte frumoasa, mare parte dintre acestia au ales poienitele de la baza muntelui, unde au incins gratarele si au facut …plaja!
La fel ca si domnul din imagine, sute de turisti au ajuns pe Valea Cerbului, din apropierea statiunii Busteni. Au pus berea la rece, in paraul din apropiere, si imediat au aprins focul. De pe gratare nu au lipsit micii, fripturile, vinetele sau dovleceii. In timp ce unii se ocupau de pregatirea bunatatilor, altii s-au delectat cu peisajele superbe ale masivului Bucegi.
Turistii au mai profitat si de temperaturile ridicate. Dupa o masa copioasa dar inaintea unui sprit pe masura, acestia si-au facut siesta la soare, incercand sa prinda putin bronz de munte.
Turistii spun ca vor profita si de ziua de luni, zi libera oferita cu ocazia sarbatorilor de rusalii si se vor intoarce pe Valea Cerbului. Cei care ajung aici, insa, trebuie sa stie ca accesul este taxat cu 10 lei pentru autoturisme si 12 lei pentru microbuze sau autocare.

1 Comment

1 Comment

  1. parerea mea

    11 iunie 2014 at 11:22 AM

    Dar legea picnicului, de ce nu este respectata? Cateva zeci/sute de “turisti” fac legea, sau Parlamentul? Chiar nu ne pasa de natura? Raul Valea Cerbului ar trebui sa aiba propriul ecosistem, nu sa primeasca gunoaiele unora!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co