Sanatate

Hyperclinica MedLife, la Ploiești

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România continuă programul de extindere la nivel national și a inaugurat, astăzi, prima hyperclinică în Ploiești. Hyperclinica MedLife Ploiești pune la dispoziția celor interesați servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș.
Hyperclinica MedLife Ploiești este o investiție peste 700.000 de euro. Echipa medicală este formată din peste 50 de medici și personal de suport. Unitatea oferă pacienților investigații și tratamente pentru 22 de specialități medicale. În premieră pentru sistemul medical MedLife, Hyperclinica din Ploiești include și o divizie specială de “second opinion” – MedLife Expert.
Hyperclinica MedLife Ploiești este situată în centrul orașulu,i pe Bulevardul Republicii, nr. 17 – 25, în cadrul Centrului Comercial Winmarkt, și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 21:00 și sâmbăta, în intervalul 08:00 – 14:00. MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 17 astfel de unități.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co