Invatamant

Încep înscrierile la școală

Săptămâna viitoare încep înscrierile la clasa pregătitoare. Pot fi înscriși copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2017, inclusiv. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2017, inclusiv, pot fi înscriși dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare
Între timp, fiecare unitate de învăţământ în care se organizează clasa pregătitoare are obligaţia să organizeze Ziua porţilor deschise. Acest lucru se va face până pe 2 martie, prilej cu care părinţii şi copiii vor putea vizita spaţiile școlare şi vor putea discuta cu cadrele didactice.
La niveulul municipiului Ploiești Colegiul Pedagogic Jean Monnet și Colegiul de Artă Carmen Sylva nu au circumscripție școlară.
Cea de-a doua etapă de înscrieri în clasa pregătitoare este programată să se desfășoare între 24 și 30 martie. Din estimările Inspectoratului Școlar, în Prahova se așteaptă anul acesta să se înscrie la școală aproximativ 6000 de copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co