Sport

Inspecție europeană la ,,Ilie Oană”

După patru ani de zile UEFA a fost iar pe arena ,,Ilie Oană”. Astăzi, cei de la forul european au inspectat minuțios fiecare parte a stadionului. Au făcut poze și au măsurat cu aparate specifice anumite distanțe.
Cei de la UEFA au mai vrut să știe pe unde intră cei mai mulți fani și au fost amuzați să vadă apariția ciupercuțelor pe covorul verde.
Gazdele știu că pretențiile au crescut de la an la an. Indiferent de nivelul la care Viitorul poate ajunge în cupele europene, arena ploieșteană are numai de câștigat. Sprijin financiar de la forul european, cele două porți vor beneficia de sistemul “goal-line” care s-a folosit și la Mondialul din Brazilia. Mai mult, sistemul video de transmisie a meciurilor, dotat cu 14 camere tv, va rămâne în custodia stadionului.
La inspecție au fost și cei de la Viitorul, iar oficialii campioanei sunt convinși ca stadionul va fi omologat astfel încât să se joace la cel mai înalt nivel.
În urma inspecției, cei de la UEFA vor da un termen ca problemele să fie rezolvate după care vor reveni pentru a-l clasifica oficial. Ei stau până mâine la Ploiești, timp în care vor vedea si stadionul Astrei, deoarece la astfel de partide echipele implicate trebuie să beneficieze și de un teren de antrenament.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co