Cultura

“Întâlniri cu muzica”

Tradiții românești și universale, dar și un recital de colinde de Crăciun și Anul Nou au fost principalele puncte de atracție ale celei de-a doua ediții a conferințelor muzicale susținute la Bușteni de profesorul Marin Gușter. Sub denumirea generică “Întâlniri cu muzica”, într-o ambianță relaxată, corul elevilor de la școlile din Poiana Țapului și Bușteni alături de grupul coral “Sostenuto” al Centrului Cultural “Aurel Stroe”, au interpretat o serie de colinde.
Grupul coral “Sostenuto”, care în această iarnă împlinește 10 ani de la înființare, este foarte solicitat în perioada sărbătorilor de Crăciun, iar acum pregătește programul de colinde pe care îl va prezenta cu această ocazie.
Conferințele de educație muzicală susținute de profesorul Marin Gușter au ca scop familiarizarea publicului meloman, indiferent de vârstă, cu viața și creația marilor compozitori, dar și prezentarea capodoperelor muzicii universale.
Conferințele de educație muzicală vor avea loc în fiecare lună, la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Bușteni, după un program care va fi anunțat din timp, iar intrarea este liberă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co