Educatie = Viitor

Întreceri în minister

Școala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti a găzduit, pentru trei zile, a XX-a ediție a Campionatului Instituțiilor de Învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Nu mai puțin de 220 de studenți și elevi s-au întrecut la fotbal, judo, tenis de masă, atletism și cros.
Competiția a fost viu disputată, participanții demonstrând că au reale calități în sporturile în care s-au întrecut. La final, clasamentul la masculin, respectiv feminin, a arătat astfel:
Echipa Școlii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti s-a clasat pe locul 5. Alături de ea, la întrecere au mai participat reprezentanții Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co