Sport

Investiția Petrolul

“Există o serie de oameni de afaceri dispuși să investescă la Petrolul”. A declarat, astăzi, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, la întalnirea cu jurnaliștii. Primarul susține că există numeroși businessmani care să reînvie Petrolul. De aceea, a spus Dobre, miercuri va avea loc o întâlnire cu investitorii, mai ales că există siguranța mărcilor și a brand-ului. Iar pe seama acestor bunuri va fi demarat noul proiect al echipei.

Acesta va porni din liga a 4-a, fiind singura variantă pentru înscrierea echipei, cum de altfel vor și suporterii. Iar la sfârşitul acestei săptămâni, conducerea orașului și Valeriu Răchită, consilierul sportiv al primarului, vor avea răspunsul în ceea ce priveşte Certificatul de Identitate Sportivă dar şi al societății pe acţiuni. Răchită a declarat, astăzi, ca s-au rezervat cinci denumiri pentru care vor obţine respectivul certificat. Apoi fanii vor hotărî care va fi numele viitoarei organizații non-guvernamentale. Vivi Răchită a mai adăugat faptul că a vorbit cu conducerile Asociației Județene Prahova respectiv Federației Romane de Fotbal.

Și nu există niciun pericol ca anul acesta FC Petrolul să nu fie înscrisă în Liga a 4-a. Precizarea lui Răchită a venit după ce apăruse varianta că Petrolul nu poate fi înscris în campionatul județean. Asta pentru că certificatul sportiv pe numele Petrolul Ploiești era imposibil de obținut în timp util. Totul din cauza apelului la decizia de faliment a SC FC Petrolul, coroborat cu faptul ca Ministerul Tineretului nu a revocat din Registrul Sportiv CIS-ul pe baza căruia a existat până acum Petrolul. Abia după revocarea acestuia și constituirea noii structuri, Petrolul putea solicita un nou CIS cu denumirea respectivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co