Sport

Își prezintă centura, cu Petrolul!

Amansio Paraschiv își va prezenta cel mai nou trofeu în partida cu Petrolul. Amansio este campion mondial Superkombat la categoria mijlocie. Luptătorul a cucerit trofeul după ce și-a luat revanșa în fața congolezului Chris Ngimbi. Sportivul ploieștean apreciază și fotbalul, de aceea activează în ofensiva celor de la CSO Plopeni. Gruparea prahoveană va înfrunta Petrolul ’52 vineri, după prânz, pe teren propriu, într-un meci din liga județeană.
Cu această ocazie, “Vikingul” va avea parte de o primire specială, iar el va prezenta publicului centura mondială. Aceasta este deja cunoscută coechipierilor săi, care au admirat-o chiar a doua zi după învingerea pe congolezului. Luptătorul-fotbalist de 24 de ani se implică foarte mult la echipa din Plopeni, de aceea a vrut să-și ajute colegii, pe teren, imediat după bătălia cu Ngimbi.
Însă a fost oprit de antrenor și coechipieri, mai ales că venea după contactele dure din gala de la București. Acolo unde a fost prezent și sponsorul său, polonezul Siudyla. Acesta a trăit la maxim meciul, iar la final s-a bucurat de performanță împreună cu “Vikingul” și staff-ul său. De altfel, acesta i-a întors vizita sponsorului său și a venit împreună cu centura la sediul firmei, unde a prezentat-o angajaților și colaboratorilor.
Lui Amansio îi merge bine și cu maestrul Edi Limboșeanu, cel care l-a asistat din colț în meciul revanșă. Limboșeanu este cel care l-a inițiat pe Amansio în luptele din K1 și prezența acestuia s-a dovedit a fi, încă o dată, o alegere inspirată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co