Actualitate

Izolare prin alunecare

Situaţia Drumului Judeţean 102, care face legătura între Câmpina şi comuna Valea Doftanei este din ce în ce mai grea, fiind lăsat pradă alunecărilor de teren. Astăzi a fost blocat aproape în totalitate şi cei din zonă au ajuns la capătul răbdării. Primarul comunei Şotrile, pe raza căreia are loc alunecarea de teren, cât şi de cei de la judeţ cunosc acest lucru, dar fără implicarea autorităţilor centrale nu se poate face nimic. Cei mai nemulţumiţi sunt şoferii care sunt nevoiţi să treacă zi de zi prin zona afectată de alunecări. Văd cum pământul apare pe partea carosabilă, dar mai văd şi că nu prea se face nimic pentru a fi oprită alunecarea de teren. Sunt şi unii conducători auto care nu prea au probleme în zona de lângă satul Lunca Mare. Dintr-un motiv foarte simplu: conduc un autoturism de teren. Referitor la faptul că este posibil ca drumul să fie închis în curând, primarul din Şotrile crede că sigur se va interveni. Dacă nu se va interveni cât mai repede, nu va mai fi nicio cale de acces către Valea Doftanei, dinspre Câmpina. Poate doar prin gârlă. httpv://www.youtube.com/watch?v=KflpDd1nOOc

2 Comments

2 Comments

 1. oricine

  8 noiembrie 2010 at 10:54 PM

  ce-l mai mizerabil drum din romania il gasiti intre campina si valea doftanei. imi e rusine ca locuiesc in zona. lacul paltinu e plin de gunoaie, drumul plin de noroi indiferent ca sunt inundatii sau seceta. multumim domnu mosor, ne-ati dat de rapa, rusine.

 2. osisiria

  10 noiembrie 2010 at 11:48 PM

  DA,este f adevarat ceea ce spune dl de mai inainte…..VALEA PRAHOVEI nu este numai DN1….mai sunt si localitatile riverane:Campina,Breaza,Comarnic,Sinaia,…..Telega,Valea Doftanei…..dar nimeni dintre autoritati nu se preocupa de infrastructura acestor localitati…..
  Adevarat…..drumul din Campina pana la Valea Doftanei este asfaltat dar prost facut,Barajul nu cred ca a mai fost consolidat de pe vremea lui Ceausescu….intr-adevar,nu poti veni cu un strain sa viziteze ,caci in apa este o mizerie de nedescris….pet-uri goale,lemne,plastice.,cauciucuri …..nimeni nu pazeste acolo si nimeni nu face curat….toata zona verde de pe Valea Doftanei este neamenajata si “varza”…..drumurile sunt impracticabile,iar cand ploua,trebuie sa te rogi la Dumnezeu sa ajungi cu bine acasa,caci te poate lua valul de aluviuni sau sa dai in gropile din Campina,cand refuleaza canalizarea si zboara capacele deasupra apelor……ESTE CUMPLIT CEEA CE POTI VEDEA IN vALEA DOFTANEI SI CAMPINA dupa o jumatate de ora de averse!!!!!!!!!!!
  in BREAZA,,la fel..de cum intri in oras,se vede ce primar gospodar are……nici emblema cu statiunea balneoclimaterica nu mai este intreaga…..si oricum nu mai este statiune,zice primarul PDL-IST,
  iar strazile ,parca zici ca sunt dupa bombardament…..pline de gropi,de trei ani se sapa santuri ,se astupa,iar se fac,se plombeaza pe colo,pe colo,mergi prin Breaza ca si prin Campina,ca pe drumuri cu obstacole……alunecarile de teren sunt anual,se carpeste si nu se face nimic solid.DACA CE S-A FACUT PE VREMEA LUI CEAUSESCU MAI DUREAZA,E BINE!!!!!!!!altfel,de 20 de ani,se carpeste,nu se mai face nimic,decat de mantuiala,ca sa se faca la anul iar,ca de,firmele celor destepti trebuie sa aiba de lucru…..Orasul Breaza,ar trebui sa revina la numele de SAT,caci dupa cum arata,cu drumuri de tara infundate,cu soseaua Principala plina de gropi si hatoape,neasfaltata in totalitate,cu BORDURI NOI in centru,pe langa SEDIUL PRIMARIEI,CARE ESTE SUPER MARET,si au datorii la chirie de milioane…..unde iluminatul public se face cu economie,doar 5-6 ore pe noapte…..si atunci cu intreruperi,cu strazi care sunt inca drumuri de tara si de care trebuie sa fii fericit ca inca nu sunt surpate,ca altele……ACEASTA ESTE MIZERIA IN CARE SE TRAIESTE PE DN1,pana la COMARNIC,unde este cu totul alta viata….alt primar!!!!!!!!!!!!!!!!.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co