Sport

Juveții bătură Juventus

Juventus-Craiova a fost un meci al antrenorilor având în vedere că ambii sunt amenințați cu demisiile din cauza rezultatelor. Câștig de cauză a avut tehnicianul oltenilor care a obținut o victorie italiană prin golul brazilianului Gustavo. Dacă prima parte întâlniri de pe arena ,,Ilie Oană”, a fost dominată de craioveni în repriza secundă, nou-promovata putea chiar să întoarcă rezultatul dar ocaziile ratate l-au exasperat pe Daniel Oprița. Fiecare echipă a avut spectatori de lux fiind prezenți, la meci, foștii internaționali Gică Craioveanu și Mirel Rădoi. Craioveanu este prezent la fiecare partidă și a fost impresionat de un jucător în partida de la Ploiești.
Rădoi speră ca prietenul său Oprița să antreneze, în continuare, Juventus chiar dacă rezultatele nu sunt de partea lui. Fostul internațional va obține, în perioada următoare, licența A de antrenor și spune că până va reveni pe banca tehnică studiază, învață și merge la cât mai multe meciuri.
Juventus, Gaz Metan și Chiajna sunt singurele echipe din Liga I fără victoriem în timp ce succesul Craiovei îi prelungește viața în Bănie antrenorului italian Mangia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co