Sport

Locuri libere la Petrolul

Petrolul are câteva locuri libere în lot. Iar președintele Cristi Vlad și antrenorul Tavi Grigore vor să le “astupe” cu calitate, nu cantitate. În această categorie se încadrează câțiva foști petroliști. Fundașii Bogdan Panait și Alex Radu, mijlocașul George Ghiță, care deja s-a antrenat cu echipa, și atacantul Constantin Stoica. Toți au îmbrăcat, în trecut, tricoul petrolist și au ocazia s-o facă iar, dacă negocierile se vor concretiza. Și dacă nu se va întâmpla acest lucru, Vlad și Grigore trebuie să găsescă alte soluții, deoarece Petrolul 52 are patru despărțiri confirmate.
Doi jucători mai tineri care au prins minute foarte puține sau chiar deloc și alți doi fotbaliști cunoscuți. Atacanții Sebastian Petre și Decebal Nae au plecat de la formația ploieșteană. Nae va juca pentru CS Păulești, dar a spus că suporterii și echipa vor rămâne mereu în inima sa. El a promis, pe pagina sa de socializare, că nu va juca împotriva foștilor colegi, în prima etapă a returului. Iar Petre a evoluat în câteva partide pentru găzari, doar una ca titular, și a înscris de două ori, pe teren propriu cu Unirea Urlați și la Plopeni.
Jucătorul de 20 de ani și-a găsit echipă fiind la antrenamentele celor de la CS Blejoi. Variante în ofensiva petrolistă mai sunt, aici regăsindu-se Vintilă, Jipa, Păun și Gheorghe. O mențiune specială pentru Georgian Păun cel care a refuzat o ofertă din prima ligă, de la ASA Tărgu-Mureș, ca să continue pe “Ilie Oană”! Reunirea formației petroliste este prevăzută pentru 17 ianuarie, dar poate fi schimbată în funcție și de starea vremii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co