Invatamant

Locuri pentru români la universități britanice

Brexitul nu stă în calea fericirii absolvenților români de bacalaureat care vor sa studieze, mai departe, în Marea Britanie. Universitatile din Regat au o ofertă educațională și pentru adolescenții din țara noastră și anul acesta. Astfel, pe 13 si 14 iulie, doritorii se pot inscrie gratuit la sesiunea de admitere cu raspuns pe loc, care va avea loc la Biroul EDMUNDO din Bucuresti sau pe Skype, in cazul in care canditatii nu sunt din regiune.
Procedura constituie o importantă oportunitate pentru absolvenții români, deoarece pot primi un răspuns definitiv de la instituțiile din Marea Britanie, înainte de a afla dacă au fost admiși la universitățile din țară.

Cele 10 instituții care acceptă admiterea cu raspuns pe loc sunt:
Anglia Ruskin University,
Birmingham City University,
Coventry University,
NAVITAS, University of Essex,
University of Greenwich,
University of Hertfordshire,
University of Northampton,
University of Suffolk,
University of West London

Interviurile de admitere durează circa 15 minute și participarea este gratuită. Candidații trebuie doar să prezinte foaia matricola si diploma sau adeverinta de bacalaureat. De menționat este și faptul că tot astfel se pot înscrie și cei dornici să facă un master la respetivele universități. În cazul lor, este necesar să prezinte diploma de licenta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co