Actualitate

Măsuri luate de Primăria Ploiești

Adăpostul de noapte este deschis permanent. Având în vedere condițiile meteo, Primăria Municipiului Ploiești a anunțat că adăpostul de noapte, cu sediul în B-dul Petrolului, nr.8, este deschis permanent în această perioadă. Adăpostul are o capacitate de 50 de locuri care pot fi suplimentate cu un număr de 30 de saltele. În ultimele zile, în jur de 70 de persoane au solicitat zilnic găzduire.
Astăzi, 300 de angajații ai Serviciului de Gospodărire Urbană Ploieşti au intervenit pentru îndepărtarea zăpezii din incinta parcurilor şi grădinilor publice, în parcările publice cu plată precum şi în incinta cimitirelor administrate de societate.
Operatorul de salubritate a intervenit cu 8 utilaje cu sărăriță și lamă de capacitate mare, 10 utilaje cu sărăriță și lamă de capacitate medie, 10 utilaje cu sărăriță de capacitate mică, 3 încărcătoare frontale și 8 utilaje cu lamă, administrându-se, în total, cantitatea de aproximativ 320 tone amestec material antiderapant.
Primăria municipiului Ploiești le reamintește ploieștenilor, persoane fizice și juridice, că au obligația de a înlătura zăpada, gheața sau poleiul de pe trotuarele din dreptul locuințelor sau sediilor firmelor, în vederea asigurării deplasării în condiții adecvate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co