Actualitate

Mesajele lui Rednic

Petrolul a învins Steaua în deplasare după aproape două decenii. Au curs mesajele de felicitare pentru fotbaliştii ploieştenişi antrenori. Mai ales că Mircea Rednic a împlinit 53 de ani în ziua partidei, iar jucătorii i-au dedicat victoria. Rednic a declarat, la interviurile de după meci, că are două mesaje după acest succes, unul rău şi altul bun. Cel negativ este că a împlinit o vârstă şi se tot duce, iar cel pozitiv îl vom afla săptămâna viitoare.

Până să dezlege misterul, Rednic s-a bucurat şi i-a cinstit pe jucători cu ocazia aniversării şi obţinerii celor trei puncte. Cadoul băieţilor i-a fost oferit lui Rednic de Kronaveter şi Nepomuceno. Mijlocaşul sloven l-a întors din preluare pe Varela şi l-a deschis pe Nepomuceno care a preluat cu stângul şi a marcat cu dreptul printre picioarele lui Arlauskis. Aşa înscria şi fostul atacant al Petrolului, “Norman” Mihalache, în noiembrie 2007, după o pasă a lui Zmoleanu, atunci fiind ultima oară când găzarii se impuneau la Bucureşti.

Acum, galben-albaştrii au şters praful de pe statistică, iar “eroul” Nepomuceno se bucură că primul său gol în campionat este foarte important pentru suporteri şi club. Căpitanul Marinescu a spus că nu este nicio surpriză că Petrolul a bătut Steaua, deoarece fiecare meci trebuie jucat doar la victorie. “Marin” speră ca acest 1-0 să fi spălat ruşinea din Cupă şi să mulţumească fanii cu locul 2 în campionat. Până atunci, Petrolul a revenit pe locul trei şi luni, în a doua zi de Paşti, va juca cu Viitorul lui Hagi pe arena “Ilie Oană”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co