Sport

Neagu, neagă un contract exagerat!

Reîntoarcerea Cristinei Neagu în handbalul românesc a împărțit iubitorii sportului. Neagu va juca, din vară, la CSM București, echipă sponsorizată de Primăria Capitalei. Unii fani se bucură de revenirea Cristinei spunând că este o mândrie pentru sportul românesc. Alții sunt împotrivă, mai ales din motive financiare. Varianta conform căreia va câștiga peste 300.000 de euro anual a stârnit indignarea unora care cred că pentru o sportivă plătită din bani publici, are un contract prea mare.
Suma a fost infirmată de președintele clubului bucureștean, Bogdan Vasiliu, carea a spus, pe un cont personal de socializare, că handbalista nu va primi mai mult de 200.000 de euro anual. Și căpitanul echipei naționale a României a declarat că nu a exagerat cu nimic când și-a negociat contractul cu CSM-ul:,,Am un contract absolut normal, nu sunt clauze exagerate şi nimic ieşit din comun. E un contract bun, banii nu sunt motivul pentru care mă întorc în ţară, am avut oferte foarte bune şi de la alte echipe”. Cristina Neagu, în vârstă de 28 de ani, își va încheia, în acest sezon, activitatea la formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica, cu care a cucerit Liga Campionilor în 2015.
Neagu a mai spus că este nevoie de o nouă Sală Polivalentă mai ales dacă CSM se va menţine an de an la un nivel înalt. Ar fi ideal şi pentru echipa naţională să joace la Bucureşti. Neagu a fost desemnată de două ori cea mai bună handbalistă a lumii, iar în palmaresul ei se regăsesc și alte premii care spun totul despre valoarea sa. A fost declarată cea mai bună jucătoare a lumii în 2010 și 2015. A ieșit, de patru ori, cea mai bună handbalistă română și a fost medaliată cu bronz alături de naţionala României la Campionatul European din 2010 şi la Mondialul din 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co