Actualitate

Pâinea anului

România se situează pe primele locuri în Europa la consumul de pâine, iar orașul Urlați este zona unde se face cea mai bună pâine de pe meleagurile mioritice. Brutarul care o coace are doar 24 de ani, iar rețeta a moștenit-o de la bunica lui. Iliuță framântă de la 16 ani, într-o brutărie din Urlați, unde a creat, împreună cu proprietara societatii, foarte multe sortimente de pâine ecologică. Măiestria lui a fost certificată la un concurs recent desfășurat în Capitală, unde a câștigat titlul: ”Pâinea anului 2013”. Cumpărătorii caută painea de casă pentru că este gustoasă și sănătoasă. Cât despre celebrul brutar Iliuță acesta este pe cale să-și surprindă din nou clienții cu noi sortimente inventate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co