Sport

Pentru prima dată la fete

Încă un antrenor de handbal ploieștean și-a găsit un nou angajament după desființarea echipei CSM Ploiești. Dragoș Dobrescu a devenit antrenorul principal al echipei Corona Brașov. El a semnat un contract valabil până la finele acestui sezon și va debuta pe banca brașoveană, duminică, în deplasare la Roman. Dobrescu se află pentru prima oară, în carieră, în postura de a conduce o echipă feminină. Dobrescu era ieșit din circuit de aproape jumătate de an după ce ultima oară a pregătit echipa de handbal masculin CSM Ploiești.
Cum aceasta nu mai există a urmat o pauză iar acum fostul internațional are parte de o nouă provocare. El urmează pe banca tehnică brașoveană după ce aceasta a fost ocupată de nume grele ale handbalului cum sunt Mariana Târcă și Dumitru Berbece. Ultimul eșec al Coronei, suferit în etapa a 18-a a Ligii Naționale, a dus la această schimbare. Brașovul a pierdut pe teren propriu, 29-31, cu Măgura Cisnădie, fiind una dintre suprizele campionatului, având în vedere și diferența din clasament între cele două echipe.
Corona Brașov ocupă locul 7 în timp ce Măgura se află pe 10. Până acum, trei din cei patru antrenori care au antrenat echipele masculin și feminin ale Ploieștiului și-au găsit alte contracte. Primul a fost Neven Hrupec, cel care încă de anul trecut pregătește o trupă din prima ligă poloneză, urmat, de puțin timp, de secundul Daniel Gheorghe, ajuns principal în liga a doua la formația de fete Dacia Mioveni. Acum, Dragoș Dobrescu va activa la munte, iar Ion Nicolae, fost director tehnic la clubul ploieștean, se ocupă de juniori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co