Sport

Petrolistul se întreține

Majoritatea echipelor din ligile inferioare se află, deja, în vacanţă. O excepție este Petrolistul Boldeşti. Gruparea prahoveană a terminat partidele oficiale din liga a treia, dar continuă activitatea. Antrenorul Marian Ilie trebuia să le dea vacanță jucătorilor la finalul acestei săptămâni, însă a decis să mai lungească programul echipei cu câteva zile, până în 15-16 decembrie.
Micu și coechipierii se întâlnesc de două ori pe săptămână, pentru o mişcare uşoară, un tenis cu piciorul, toate acestea ca să mențină, oarecum, forma fizică. În opinia lui Ilie, eşalonul trei are, în continuare, prea mari perioade de pauză, pentru că s-a început competiţia foarte târziu. Sunt peste trei luni de vacanţă, între meciurile oficiale, şi tocmai de aceea a luat decizia de a continua cu acest program de antrenament.
Principalul Boldeștiului a stabilit ca dată a reunirii intervalul 12-15 ianuarie. El își dorește ca până atunci să fie stabilită în mare parte strategia pentru retur, cine vine, cine pleacă. Vrea anumiți jucători care să întărească lotul, dar este conștient că lupta va fi aprinsă, mai ales că sunt multe cluburi din judeţ în căutare de fotbalişti. Petrolistul Boldești a încheiat prima parte a campionatuluiu ligii a 3-a, seria a doua, pe locul 12, cu 13 puncte. A reușit doar patru victorii, un meci l-a terminat la egalitate, iar restul le-a pierdut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co