Sport

Petrolistul vede “satelitul”

După ce au întâlnit ,,satelitul” Astrei, Petrolistul Boldeşti va juca pe terenul unei alte echipe secunde. Mâine, după prânz, Petrolistul va evolua la Viitorul 2, ,,satelitul” echipei lui Gică Hagi. Prahovenii vor avea parte de un meci tare având în vedere că echipa a doua a lui Hagi este una dintre echipele bune ale seriei a doua. La Ovidiu, gazdele au câștigat până acum 13 puncte din 15 posibile!
În privința rezultatelor, boldeştenii sunt la polul opus, având un parcurs slab. Etapa trecută, pe teren propriu, ei au fost învinși, în derbiul județean, de Astra doi. Din cauza rezultatelor slabe, Boldeștina este penultima în clasament, locul 13, cu doar 7 puncte, în timp ce adversarul de mâine ocupă locul doi cu 23 de puncte. Șansa formației prahovene este faptul că în acest sezon nu retrogradează nicio echipă.
Este ultima deplasare din acest an pentru trupa antrenată de Marian Ilie, fiind penultima etapă a campionatului ligii a 3-a. Colega de serie, Astra, trece printr-o perioadă bună, cu 7 puncte, din 9 posibile, adunate în ultimele trei meciuri. O parte din zestre a fost strânsă din deplasări unde se câștigă greu, cum ar fi la Dinamo şi Boldeşti.
Datorită unor meciuri bune, gruparea din cartierul „9 Mai” al Ploieştiului ocupă locul cinci în clasamentul seriei, cu 18 puncte. Penultima rundă a sezonului a fost deschisă de echipa pregătită de Marius Măldărășanu, care a întânit, pe teren propriu, CS Tunari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co