Sport

“Petrolul nu moare” are nevoie de sprijin

Petrolul 52 a pornit treaba în 2017, dar problemele sunt serioase. Situația financiară și atribuirea mărcii sunt lucrurile care îi preocupă cel mai mult pe oficialii petroliști. La prima mișcare a fost o echipă întreagă nouă însă doar 3-4 jucatori vor rămâne. Unul dintre aceștia este ploieșteanul George Ghiță, revenit la clubul în care a crescut si s-a format. Președintele Cristi Vlad mai vrea jucători, dar îi trebuie și bani de salarii.
Jucătorii vechi erau dornici să se revadă iar unul dintre liderii echipei, Georgian Păun, este printre puținii fotbaliști care a refuzat prima ligă pentru a continua la liga a patra! Asta pentru că, spune el, este ploieștean, iar o echipă cu așa suporteri este greu de părăsit.
Unii fotbaliști, cum ar fi Prunescu, Velisar și Pârvu, sunt deja cu probleme medicale. Antrenorul Octavian Grigore a vorbit cu presa în holul mare de la ieșirea pe teren, având în spate o echipă pe care și-ar dori-o oricând.
Gruparea ploieșteană debutează în campionat la începutul lunii martie, dar primul meci oficial din 2017 va fi împotriva Rapidului. Petrolul 52 va juca, o săptămână mai devreme, la Rapid Mizil, în optimile de finală ale fazei judeţene a Cupei României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co