Actualitate

Poliția Locală Ploiești face angajări

Oportunitate de angajare în rândul poliției locale. Instituția de profil din Ploiești scoate la concurs mai multe posturi. Este vorba de:

– 1 post poliţist local, clasa III, grad profesional superior la Biroul Ordine Publică I;
– 2 posturi poliţist local, clasa III, grad profesional superior la Biroul Ordine Publică III;
– 1 post polițist local, clasa III, grad profesional superior la Biroul Ordine Publică IV.

Concursul va consta în desfăşurarea următoarelor etape:
Selectarea dosarelor de înscriere – în maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor; Proba scrisă – programată pe 17 iulie, ora 10:00; Interviul – programat într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.
Candidaṭii trebuie să ȋndeplinească mai multe condiții impuse de legile și regulamentele în vigoare, printre care acelea de a avea cetățenie română, minimum 18 ani și să nu fii fost condamnați pentru săvȃrṣirea unei infracṭiuni contra umanităṭii, contra statului sau autorităṭii, infractiuni de corupţie şi de serviciu, infracţiuni care ȋmpiedică ȋnfăptuirea justiṭiei, de fals ori a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcṭiei publice.
Relaṭii suplimentare despre condiții, actele necesare la alcătuirea dosarelor de inscriere și depunerea acestora se pot obţine la sediul Poliṭiei Locale Ploieṣti ṣi la numărul de telefon 0244513255, Serviciul Resurse Umane, Juridic, Contracte, Proceduri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co