Actualitate

Prahova, sub Cod Portocaliu

Prahova a fost, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, sub cod portocaliu de ninsori și viscol. Copaci căzuți, mii de oameni fără curent electric, drumuri blocate sau mașini derapate și căzute în șanț. Acesta este tabloul a două zile în care a nins abundent.

Două drumuri județene au fost închise, duminică dimineață, mai exact DJ 100C – Mizil-Fulga-Sălciile şi DJ 102D Baba Ana – Boldeşti Grădiștea. De altfel, pompierii au fost chemați la Boldești Grădiștea să scoată o mașină care transporta pâine și a rămas blocată în nămeți.

De altfel, sub greutatea zăpezii, zeci de arbori au căzut în tot județul. Avarii au fost și la rețeaua de electricitate. Pe Valea Prahovei, mai multe mașini au derapat și au ajuns în șanțurile de pe marginea drumului.

Duminica seară însă, cele două drumuri județene au fost redeschise circulaței, iar avariile survenite la rețeaua electrică au fost remediate. Copilașii sunt cei care au profitat de zăpada proaspat depusă. Dacă tot au fost drumuri închise, ei au ieșit să se plimbe cu sania trasă de cai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co