Actualitate

“Rabla Clasic” si “Rabla Plus” încep pe 18 mai

Programele “Rabla Clasic” si “Rabla Plus” vor demara din data de 18 mai, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele jurdice. Vorbim despre cele două programe de stimulare a înnoirii parcului auto național ce pot fi și cumulate. Voucherul acordat prin Programul Rabla Clasic are o valoare de 6.500 de lei și se acordă în schimbul unei maşini mai vechi de opt ani. La acesta se mai pot adăuga, în premieră, 1.700 de lei pentru proprietarii care vor cumpăra maşini hibrid şi 1.000 de lei celor care vor cumpăra maşini cu emisii de cel mult 98 de grame de CO2.
În cazul Programul Rabla Plus se vor da 10.000 de euro beneficiarilor care vor cumpăra maşini 100% electrice. Ca noutate, beneficiarii nu trebuie să aducă la schimb o maşină veche pentru a accesa Programul Rabla Plus, dar dacă vor aduce una, mai veche de opt ani, atunci la cei 10.000 de euro se vor adăuga şi cei 6.500 de lei prin Rabla Clasic.
Tot ca o noutate, cele două programe sunt multianuale. “Rabla Clasic” si “Rabla Plus” se desfăşoară pe următorii trei ani, iar anul acesta sesiunea de accesare va fi deschisă până la data de 15 decembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co