Sport

S-a școlit în Europa

Mădălin Mihailovici, reprezentantul companiei care susține financiar Petrolul, spune că are multe de învățat în a conduce un club de fotbal. De aceea, în această vară, Mihailovici s-a școlit la două cluburi mari din Europa. Separat de Olympique Lyon, clubul francez având același sponsor ca și Petrolul, și cu care speră să colaboreze direct din sezonul viitor. Cel poreclit Abramovici, datorită asemănării cu patronul lui Chelsea, le cere înfocaților suporteri petroliști să aibă răbdare și ușor-ușor vor veni și rezultatele.
Fundașul Prunescu și-a recâștigat postul de titular după câteva meciuri în care a fost rezervă. Jucătorul știe că fanii vor rezultate și spectacol însă ei trebuie să înțeleagă că în acest sezon, doar un singur loc asigură promovarea. De aceea, victoriile trebuie să vină indiferent că sunt spectaculoase sau nu.
Datorită succesului-spectacol și al golaverajului, reușit cu Aninoasa, gruparea ploieșteană a preluat șefia seriei a 3-a cu 9 puncte, urmată de Alexandria și Turnu-Măgurele. Mâine seară, tot pe arena ,,Ilie Oană”, Petrolul înfruntă Flacăra Moreni și are nevoie de o nouă victorie pentru a se califica, mai departe, în Cupa României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co