Administratie

Salarii mărite, scandal pe măsură

Cinci ore de discuții aprinse și diferențe de opinii, vineri, la ședința Consiliului Local Ploiești. Toate pentru majorările salariale ale angajaţilor din Primărie şi din instituţiile din subordine. În cele din urmă, aleșii au ajuns la un numitor comun. Sute de salariați vor primi lefuri mai mari, chiar duble, din august, în timp ce alții trebuie să aștepte până la începutul anului viitor, pentru o mărire salarială de numai 25%. Dacă funcţionarii de la Casa de Cultură Ploieşti, Teatrul Toma Caragiu şi Filarmonica „Paul Constantinescu” vor obține mărirea din 2018, secretarul municipalităţi va pleca încă de la sfârşitul lunii viitoare cu peste 10000 de lei în buzunar.
Oamenii mai spun că, pentru măririle salariale de care vor beneficia de acum înainte, funcționarii publici n-ar strica să aibe și un altfel de comportament față de cetățenii care stau pe la ușile lor.
Se vor produce oare schimbările mult dorite de cetățenii ploieșteni? Promitem să revenim asupra subiectului după încasarea primului salariu mărit. Să vedem dacă vor mai fi contribuabili nemulțumiți la cozile ghișeelor și dacă, nu cumva, singura schimbare va fi doar cea din conturile funcționarilor publici ploieșteni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co