Actualitate

Salvador Dali, la Bușteni

Castelul Cantacuzino din Bușteni a fost miercuri seară gazda unui eveniment cultural de excepție, și anume vernisajul expoziției ”Welcome into my brain”. Peste 200 de litografii originale semnate de celebrul Salvador Dali au fost expuse la castel pentru prima dată, aceasta fiind una dintre ocaziile rare oferite atât locuitorilor orașului Bușteni, dar şi turiştilor din toată țara.

Publicul extrem de numeros a putut admira lucrările semnate de Dali care au ilustrat marile capodopere ale literaturii universale: ”Divina comedie”, ”Bătrânul și marea”, ”Pantagruel”, ”Tricornul”, precum și ineditele cărți de Tarot. Autoritățile locale și județene spun că expoziția de litografii a celebrului artist plastic, este un bun prilej de promovare a stațiunii montane Bușteni, care se dovedește ca este capitala culturală de vară a României

Cele peste 200 de opere ale excepționalului artist Salvador Dali, vor putea fi vizionate în intervalul 22 iulie – 4 octombrie. Astfel, pentru acces individual, adulții vor plăti 20 de lei/ persoană pentru accesul la expoziție sau vizitarea castelului și 35 de lei/ persoană pentru a avea acces la un tur complet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co