Sport

Săptămână importantă pentru Petrolul

Soarta Petrolului se poate decide în câteva zile. Miercuri va fi o nouă înfățișare la Tribunalul Prahova cu privire la procedura de intrare în faliment a clubului petrolist. În funcție de decizia instanței se poate ști ce drum va lua Petrolul. Dacă se pronunță falimentul gruparea petrolistă poate începe o nouă “viață” din liga a 3-a. În caz că se va acorda o nouă amânare formația petrolistă trebuie să se înscrie, cu datoriile existente, în liga a doua. Majoritatea fanilor vad în Vivi Rachita omul care poate ajuta clubul să depășească situația disperată în care se află.

De aceea, zilele trecute, Rachita s-a întâlnit cu o parte a suporterilor pentru a discuta despre soarta Petrolului. Iar în aceste zile Rachita poartă discuții și cu noua conducere a Primăriei pentru a găsi o soluție ca FC Petrolul să fie menținut în viață. Indiferent de liga în care va juca, echipa ploieșteană trebuie să-și refacă trupa din temelii. Asta pentru că o mulțime de jucători au plecat sau au fost declarați liberi de contract. Cum a fost cazul lui Abdellah Zoubir, declarat jucător liber de comisiile FRF-ului, iar clubul a ratat o nouă șansă de a primi ceva bani de pe urma unui posibil transfer. Același statut îl poate primi și portarul Cobrea cel care a depus cerere să devină liber de contract din cauza datoriilor financiare.

Cobrea poate ajunge la Dinamo acolo unde este, deja, Cătălin Grigore, antrenorul cu portarii. În schimb, atacantul Victoraș Astafei a decis să nu depună memoriu împotriva clubului. Astafei a spus că a revenit la Petrolul pentru suporteri și datorită acestui motiv nu va reclama clubul chiar dacă nu a primit nici un ban. Fostul golgeter al Petrolului a mai spus că are oferte atât din țară cât și din străinătate și ar dori să prindă un contract la o echipa din Europa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co