Sanatate

Scandal, la Spitalul de Pediatrie

Scandal, astăzi, la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. O femeie face acuzații grave. Acasta susține că la urgențe nu a găsit un medic care să-i acorde îngrijiri copilului ei. Pe de altă parte, directorul spitalului suține că o astfel de situație este imposibilă. Femeia îl acuză și pe paznicul spitalului că nu a avut un comportament adecvat.

Aceeași problemă am întâmpinat-o și noi cu paznicul de la spitalul de pediatrie care a dat dovadă de exces de zel la vederea camerei de filmare. Directorul spitalului de pediatrie le cere mai multă răbdare părinților chiar dacă ajung la urgențe cu copii. Mai mult, acesta susține că nu putem să vorbim despre un deficit de personal. Femeia este decisă să meargă mai departe și spune că va face sesizări și la autoritățile competente.

2 Comments

2 Comments

 1. Alex Vlad

  7 august 2016 at 7:23 AM

  acest personaj care se preleveaza de faptul ca lucreaza in primarie si ameninta mereu personalul sanitar,are un comportament care lasa de dorit,nu este prima data cand face scandal.indiferent unde lucrezi,nu vi cu functia la o institutie

 2. Mihnea Statescu

  8 august 2016 at 5:35 PM

  Nu puteti sustine ca agentul a dat dovada de exces de zel in raport cu echipa reporterei.A actionat conform legii si a obligatiilor postului.Un jurnalist care se respecta ar trebui sa cunoasca legea.Inregistrarea dovedste ca nu se intruneau conditiile ordinului 1365/2008:
  Art. 15
  (1) Accesul reprezentantilor mass-mediei se face numai pe baza legitimatiei de acreditare in specialitate si a documentului de identitate, precum si cu acordul managerului spitalului.
  (2) Reprezentantii mass-mediei pot filma in spitale numai in spatiile pentru care managerul si-a exprimat acordul in mod explicit, iar intervievarea pacientilor sau filmarea acestora se poate face numai in conditiile legii.
  (3) Managerul de spital desemneaza un purtator de cuvant al institutiei, care ii insoteste pe reprezentantii mass-mediei, pe durata prezentei acestora in incinta spitalului.

  Art. 17
  Accesul persoanelor care au asupra lor aparate de filmat, de fotografiat sau de inregistrat se face numai cu aprobarea managerului spitalului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co