Sport

Scânteia care aprinde Petrolul

Petrolul se poate aprinde de la o scânteie. Asa crede al cincilea antrenor al “lupilor” din acest sezon. Momentan Petrolul pâlpâie dar, spune “Jerry” Gane, o victorie ar reaprinde speranțele jucătorilor dar și ale suporterilor. Antrenorul Petrolului și-a adus aminte că a trebuit să recupereze atâtea puncte pe vremea când era jucător, în liga secundă, la Osasuna Pamplona. “Jerry” a spus că în acea perioadă a avut cinci victorii și două egaluri în ultimele 7 etape și s-au salvat de la retrogradare. I-ar plăcea că scenariul să se repete și primul episod fericit să se producă la CFR Cluj.

George Mareș face 20 de ani peste două luni. Cel mai tânăr vârf al “lupilor” își dorește să celebreze schimbarea prefixului cu o salvare miraculoasă de la retrogradare. Mareș susține că el și coechipierii trebuie să creadă până în ultima clipă atâta timp cât mai sunt șanse matematice.

Mijlocașii Varga și Gavrilă sunt răciți și incerți pentru disputa din Ardeal. Gane spune că a purtat o discuție cu Varga și atâta timp cât își va face treaba îi da minute. În schimb, acest lucru nu mai este posibil cu Marinescu deoarece ploieșteanul vrea să-și rezilieze contractul de joc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co